Pensioen

Pensioenadvies van nu. Voor later.
Generatieregeling

Generatieregeling

Verjong uw personeelsbestand met behoud van ervaren werknemers. De Generatieregeling maakt het mogelijk om oudere werknemers een minder inspannende baan te bieden. Deze oudere werknemers maken hierbij ruimte voor jongere werknemers. Dit met behoud van kennis en ervaring.

Payrollpensioen - WAB

Payrollpensioen

De pensioenparagraaf van de Wet arbeidsmarkt in balans gaat in op 1 januari 2021. Vanaf deze datum hebben payrollwerknemers recht op een adequate pensioenregeling. Dit betekent, dat zij recht hebben op dezelfde pensioenregeling als de werknemers in dienst bij de inlener.

Ondersteuning pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie

De meeste werknemers denken niet of nauwelijks aan verzekerbare arbeidsvoorwaarden als een pensioenregeling. Pensioen wordt vaak gezien als iets dat nog heel ver weg is. Het wordt soms niet begrepen en ervaren als “iets waar je toch niets aan kunt doen”.

Pensioen voor DGA's

Pensioen voor DGA’s

U weet dat u aandacht moet besteden aan uw pensioenopbouw. Toch steekt u uw tijd liever in uw eigen bedrijf. Logisch! Wij vervullen graag de rol als pensioencoach voor u. Onze specialisten helpen u met de juiste keuzes maken, oplossingen vinden en behoeden u voor valkuilen.

Begeleiding bij pensionering

Pensioen voor particulieren

U gaat binnenkort afscheid nemen van uw collega’s met wie u soms jaren hebt samengewerkt. Of van werknemers die jarenlang voor u hebben gewerkt. Pensioneren betekent loslaten en tegelijkertijd omarmen. Wij kunnen u financieel begeleiden.

Pensioen voor mijn werknemers

Pensioen voor werkgevers

Hoe regel ik nu het pensioen voor mijn werknemers? Of u nu drie of driehonderd werknemers in dienst heeft. U voelt zich als werkgever verantwoordelijk voor uw personeel. Niet alleen nu, ook later. Wij kunnen u niet alleen adviseren.

schuine-balk-boven-footer