Expiratie pensioen en lijfrente

Pensioenadvies van nu. Voor later.

Expiratie pensioen en lijfrente

Wat gaat u doen met uw opgebouwde vermogen? Als uw pensioen of lijfrente vrijkomt, dan moet u bij de bank of de verzekeraar aangeven wat u met uw opgebouwde vermogen wilt doen. Wilt u nog even doorsparen? Wilt u al beginnen met uitkeren? Er zijn diverse mogelijkheden. Tip: Ga nooit klakkeloos in op het eerste aanbod van de bank of verzekeraar. Laat u door ons goed adviseren.

 

Wilt u zich eerst zelf even in de pensioenmaterie verdiepen? Wij hebben de brochure Expiratie pensioen en lijfrente opgesteld, zodat u eerst zelf aan de slag kunt.

Uw oudedagvoorziening

De dag dat u met pensioen gaat, komt steeds dichterbij. U begint dan aan een nieuwe fase in uw leven. Mogelijk gaat u niet alleen genieten van uw AOW-uitkering, maar wellicht heeft u ook een pensioen of lijfrente opgebouwd. Op welke manier en wanneer u precies recht heeft op een pensioen- of lijfrente-uitkering hoort u van de uitvoerder (pensioenfonds, verzekeraar of bancaire instelling).

 

Wij adviseren u niet zomaar in te gaan op het eerste voorstel dat u van de uitvoerder ontvangt. Uw pensioen of lijfrente laten uitkeren is meer dan een handtekening zetten. Om het maximale eruit te halen, is het verstandig om de verschillende mogelijkheden eerst af te wegen.

Advies: Expiratie pensioen en lijfrente

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als u bijna met pensioen gaat. U moet onder andere belangrijke keuzes gaan maken. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren en onafhankelijk aangeven wat voor u een passend aanbod is. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen in de contacten met de financiële instelling bij wie u uw pensioen of lijfrente expiratie aanvraagt.

Heeft u hulp bij uw pensionering nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@felixxgroep.nl of 085-083 10 00.

Expiratie pensioen

Neem contact op

  Voor- en achternaam*

  Mobiele nummer*

  E-mailadres*

  Bericht*

  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer