Begeleiding bij pensionering

Pensioenadvies van nu. Voor later.

Begeleiding bij pensionering

U gaat binnenkort afscheid nemen van uw collega’s met wie u soms jaren hebt samengewerkt. Of van werknemers die jarenlang voor u hebben gewerkt. Pensioneren betekent loslaten en tegelijkertijd omarmen. Het omarmen van een nieuwe tijdsinvulling en veelal ook wennen aan of zoeken naar een andere rolverdeling thuis. Pensionering kent ook financiële aspecten. Wij kunnen u op financieel gebied begeleiden bij uw pensionering.

Begeleiding bij pensionering

Voordat u met pensioen gaat, zult u een aantal belangrijke keuzes moeten maken. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van deze keuzes. Denk bijvoorbeeld aan het onderstaande.

 • Het uitruilen van het partnerpensioen voor een hoger ouderdomspensioen (of andersom)
 • Deeltijdpensionering
 • Het ontvangen van een hogere pensioenuitkering gedurende de eerste jaren van uw pensioen en daarna een lagere uitkering (of  andersom)
 • Het vervroegen of uitstellen van uw pensioendatum

De keuze is aan u!

In veel gevallen kunt u zelf kiezen door welke verzekeraar u uw direct ingaande pensioenuitkeringen laat verzorgen. Wij kunnen u ook helpen bij het maken van deze keuze. Via een vergelijkingstool kunnen wij alle aanbieders met elkaar vergelijken en zorgen wij ervoor dat u een zo hoog mogelijke periodieke uitkering ontvangt terwijl u geniet van uw welverdiende pensioen. U kunt er ook voor kiezen om meerdere, vrijkomende pensioenkapitalen samen te voegen en hiervoor één pensioenuitkering aan te kopen.

 

Naast de begeleiding bij uw pensionering kunnen wij u ook helpen bij de expiratie van uw (bancaire) lijfrente. Ook in dit geval zorgen wij, aan de hand van uw wensen, voor een zo hoog mogelijke uitkering.

Heeft u begeleiding bij uw pensionering nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@felixxgroep.nl of 085-083 10 00.

Begeleiding bij pensionering Icon

Neem contact op

  Voor- en achternaam*

  Mobiele nummer*

  E-mailadres*

  Bericht*

  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer