Pensioen voor mijn werknemers

Pensioenadvies van nu. Voor later.

Pensioen voor mijn werknemers

Hoe regel ik nu het pensioen voor mijn werknemers? Of u nu drie of driehonderd werknemers in dienst heeft. U voelt zich als werkgever verantwoordelijk voor uw personeel. Niet alleen nu, ook later. Wij kunnen u niet alleen adviseren. Wij kunnen u ook volledig ontzorgen door het beheer van uw collectieve pensioenregeling uit handen te nemen.

Wat is collectief pensioen?

Collectief pensioen is een gezamenlijke pensioenregeling. Daarnaast is het een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor een groep werknemers. Veel werkgevers kiezen voor een collectieve pensioenregeling om zo de werknemers extra zekerheid te bieden. Naast het basispensioen van de overheid (AOW) ontvangen de werknemers namelijk een pensioenuitkering via de werkgever bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

 

Wilt u meer informatie over pensioen voor uw werknemers? Download dan onze brochure Collectief pensioen.

Advies: Pensioen voor mijn werknemers

Loopt uw huidige collectieve pensioenregeling af? Of overweegt u om voor het eerst een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers te regelen? Laat u dan door ons adviseren. Wat kunt u van ons verwachten?

Beheer van uw collectieve pensioenregeling

Na het onderbrengen van een pensioenregeling bij de door u gewenste pensioenuitvoerder is het belangrijk dat u werknemers- en salariswijzigingen via het portaal van de pensioenuitvoerder doorgeeft. Dit kost niet alleen tijd, het is ook foutgevoelig wat soms kostbare gevolgen heeft. U kunt het beheer van uw collectieve regeling volledig aan ons uitbesteden. Wij bieden u een online oplossing. Felixx.® online zorgt voor zekerheid, foutreductie en tijdsbesparing.

Offerte aanvragen

  Naam*

  Mobiele nummer*

  E-mailadres*

  Bericht*

  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer