Pensioencommunicatie voor werknemers

Pensioenadvies van nu. Voor later.

Pensioencommunicatie voor werknemers

De meeste werknemers denken niet of nauwelijks aan verzekerbare arbeidsvoorwaarden als een pensioenregeling. Pensioen wordt vaak gezien als iets dat nog heel ver weg is. Het wordt soms niet begrepen en ervaren als “iets waar je toch niets aan kunt doen”. Wij bieden u maatwerk pensioencommunicatie aan met Felixx.® pensioen-bij.

Wat is Felixx.® pensioen-bij?

Felixx.® pensioen-bij is een zeer unieke communicatieformule! Er wordt een aparte website ingericht waar uw werknemers alle informatie met betrekking tot de afgesloten verzekerbare arbeidsvoorwaarden kunnen vinden. Er wordt weinig tot geen vakjargon gebruikt, waardoor de informatie voor uw doelgroep begrijpelijk blijft. De werknemer kan de website volledig persoonlijk maken door zijn of haar eigen pensioenbedragen in te laden. Samen met één of meerdere werknemerspresentaties activeert u uw werknemers om specifieke (pensioen)keuzes te maken. Daarnaast vergroot u de waardering en het begrip voor uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Een unieke invulling van uw zorgplicht

Met deze totaaloplossing vult u uw zorgplicht als werkgever in. U hoeft niet meer zelf uw werknemers te informeren. Uw werknemers wordt een positief, eenvoudig te gebruiken online omgeving (website) aangeboden. Zij vinden hier alle antwoorden op vragen die zij mogelijk hebben met betrekking tot hun persoonlijke financiële situatie op de lange termijn. Jaarlijks worden de jaarcijfers op de website geüpdatet en worden, indien noodzakelijk, de wijzigingen aan de collectieve regelingen doorgevoerd.

Wat biedt Felixx.® pensioen-bij de werknemer?

 • Meer waardering en begrip voor de verzekerbare arbeidsvoorwaarden
 • Een duidelijke uitleg zonder moeilijke pensioentermen
 • Een koppeling met www.mijnpensioenoverzicht.nl
 • Actuele bedragen en jaarcijfers
 • Mogelijkheden om direct (pensioen)keuzes te maken
 • Een slimme FAQ voor persoonlijke antwoorden

Een lagere belasting van uw HR-afdeling

Deze maatwerkoplossing voor pensioencommunicatie zorgt voor een efficiënter en prettiger verloop van de introductie en het wijzigen van uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Wij bieden het volgende:

 • Digitaal uitnodigen en opvolgen van bijeenkomsten en één-op-één gesprekken
 • Digitale evaluaties van bijeenkomsten en één-op-één gesprekken
 • Persoonsgerichte presentaties volledig op maat gemaakt
 • Gepersonaliseerde checklists tijdens één-op-één gesprekken
 • Direct financieel inzicht in een persoonlijke situatie op basis van een rekenpaneel tijdens één-op-één gesprekken
 • Digitale samenvattingen van de één-op-één gesprekken

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@felixxgroep.nl of 035-698 27 10.

Maatwerk pensioencommunicatie Icon

Offerte aanvragen

  Naam*
  Mobiele nummer*
  E-mailadres*
  Bericht*
  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer