Voor werkgevers

Pensioenadvies van nu. Voor later.
Reorganisaties pensioenadvies

Begeleiding bij reorganisaties

Er is altijd wel een aanleiding om uw bedrijf te reorganiseren. Tijdens zo’n reorganisatie komt er veel op u af. De focus is daarbij veelal gericht op de gevolgen die een dergelijk proces op de langere termijn voor uw organisatie heeft. Heeft u wel gedacht aan uw collectieve pensioenregeling?

Pensioenbegeleiding OR

Pensioenbegeleiding OR

U wilt als werkgever de pensioenregeling wijzigen. Wat is de rol van de Ondernemingsraad (OR)? Wij kunnen u ondersteunen door ervoor te zorgen dat de OR het verandertraject succesvol doorloopt. Wij bieden gedegen pensioenbegeleiding aan uw OR.

Pensioen voor mijn werknemers

Pensioenadvies werkgevers

Hoe regel ik nu het pensioen voor mijn werknemers? Of u nu drie of driehonderd werknemers in dienst heeft. U voelt zich als werkgever verantwoordelijk voor uw personeel. Niet alleen nu, maar natuurlijk ook later. Wij kunnen u onder andere op dit gebied adviseren en volledig ontzorgen.

Pensioen voor mijn werknemers

Pensioenbeheer werkgevers

Uw collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- en ziekteverzuimverzekering(en) zijn vaak bij verschillende verzekeraars ondergebracht. Vindt er een wijziging in uw personeelsbestand plaats? Wij zorgen voor het beheer van uw regelingen.

schuine-balk-boven-footer