Over Felixx.® werk & inkomen

Zorgeloos goed werkgeverschap.

Over Felixx.® werk & inkomen

Ons team van professionals zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Van een pensioenregeling tot een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling, van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement.

Onze missie en visie

Wij brengen de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen en salarisadministratie samen om zo compleet het werk en de zorgen van onze relaties uit handen te nemen. Wij streven ernaar om werkgevers te ontzorgen op het gebied van deze vakgebieden. Hierdoor hoeven werkgevers zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit en andere risico’s in de leefbare (werk)omgeving.

Beleid beloning werknemers

De beloning van onze werknemers bestaat uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij sturen onze werknemers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt de hoogte van het inkomen van onze werknemers. Er worden geen variabele beloningen betaald.

Onderdeel van You Sure

Wist u dat wij onderdeel zijn van You Sure? Hierdoor kunnen wij u ook particuliere en zakelijke schadeverzekeringen aanbieden? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 085-083 10 00. Wij zorgen ervoor dat er contact met u wordt opgenomen.

Neem contact op

  Voor- en achternaam*

  Mobiele nummer*

  E-mailadres*

  Bericht*

  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer