Over Felixx.®

Zorgeloos goed werkgeverschap.

Over Felixx.®

Felixx.® groep brengt de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, salarisadministratie, particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades samen om zo compleet het werk en de zorgen van haar relaties uit handen te nemen. Wij streven ernaar om zowel onze particuliere als zakelijke relaties te ontzorgen. Hierdoor hoeven onze relaties zich geen zorgen meer te maken over de financiële risico’s in de leefbare (werk)omgeving. Felixx.® groep bestaat uit Felixx.® werk & inkomen en Elswout AssurantieGroep en is kantoorhoudend in Haarlem.

Felixx.® werk & inkomen

Meer dan 25 jaar geleden begonnen als pensioenadviesbureau en inmiddels uitgegroeid tot volledig adviesbureau waar u terecht kunt voor al uw vragen met betrekking tot verzekerbare arbeidsvoorwaarden als pensioen, verzuim- en inkomensverzekeringen, hr-vraagstukken, arbodienstverlening en salarisadministratie. Ons team van professionals zorgt ervoor dat u op dit gebied volledig ontzorgd wordt. Van een pensioenregeling tot een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling, van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement.

Elswout AssurantieGroep

Elswout AssurantieGroep is meer dan 40 jaar actief als betrouwbare en sterke partner op het gebied van particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades. Omdat u graag een onafhankelijk advies wilt, zijn wij een onafhankelijk tussenpersoon van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast hebben wij de beschikking over verschillende volmachten. Op deze manier kunnen wij voor u opzoek naar de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit. Op het gebied van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor de juiste bewaking en voortgang. U krijg dus waar u recht op heeft volgens de voorwaarden. Bij ons bent u zorgeloos goed verzekerd.

Nieuws

Ons team

Het team van Felixx.® groep helpt u op het gebied van uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, salarisadministratie, particuliere en zakelijke verzekeringen en schades.

Elswout

Over Elswout AssurantieGroep

Elswout AssurantieGroep is meer dan 40 jaar actief als betrouwbare en sterke partner op het gebied van particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades. Omdat u graag een onafhankelijk advies wilt, zijn wij een onafhankelijk tussenpersoon.

Elswout

Over Felixx.® werk & inkomen

Bij Felixx.® werk & inkomen kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot verzekerbare arbeidsvoorwaarden als pensioen, verzuim- en inkomensverzekeringen, hr-vraagstukken, arbodienstverlening en salarisadministratie. U wordt door ons ontzorgd.

Nieuws

Vacatures

Felixx.® werk & inkomen is op zoek naar verschillende, nieuwe collega’s wegens uitbreiding van onze activiteiten. Serieus en goed werken is bij ons op kantoor net zo belangrijk als gezelligheid en open communicatie.

schuine-balk-boven-footer