Over Felixx.®

Zorgeloos goed werkgeverschap.

Over Felixx.®

Felixx.® brengt de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, salarisadministratie, particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades samen om zo compleet het werk en de zorgen van haar relaties uit handen te nemen. Wij streven ernaar om zowel onze particuliere als zakelijke relaties te ontzorgen. Hierdoor hoeven onze relaties zich geen zorgen meer te maken over de financiële risico’s in de leefbare (werk)omgeving.

Felixx.® werk & inkomen

Meer dan 25 jaar geleden begonnen als pensioenadviesbureau en inmiddels uitgegroeid tot volledig adviesbureau waar u terecht kunt voor al uw vragen met betrekking tot verzekerbare arbeidsvoorwaarden als pensioen, verzuim- en inkomensverzekeringen, hr-vraagstukken, arbodienstverlening en salarisadministratie. Ons team van professionals zorgt ervoor dat u op dit gebied volledig ontzorgd wordt. Van een pensioenregeling tot een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling, van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement.

Onderdeel van You Sure

Wist u dat wij onderdeel zijn van You Sure? Hierdoor kunnen wij u ook particuliere en zakelijke schadeverzekeringen aanbieden? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 085-083 10 00. Wij zorgen ervoor dat er contact met u wordt opgenomen.

Nieuws

Ons team

Het team van Felixx.® werk & inkomen helpt u op het gebied van uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, salarisadministratie.

Kantoor in Lisse

Over Felixx.® werk & inkomen

Bij Felixx.® werk & inkomen kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot verzekerbare arbeidsvoorwaarden. U wordt door ons ontzorgd.

Nieuws

Vacatures

Felixx.® werk & inkomen is op zoek naar verschillende, nieuwe collega’s wegens uitbreiding van onze activiteiten. Gezelligheid is bij ons ook belangrijk.

schuine-balk-boven-footer