Voor accountants

Uw salarisadministratie altijd op orde.

Samenwerking met accountants voor de salarisadministratie

Bent u een accountant en wordt er regelmatig aan u gevraagd of u ook de salarisadministratie wilt uitvoeren? U merkt waarschijnlijk dat u er niet meer onderuit komt en dat uw klanten verwachten dat dit onderdeel is van de dienstverlening. Kunt u uw klant hierin niet ondersteunen? Dan kunnen wij u en uw klant helpen. Onze oplossing: Felixx.®loon. Felixx.®loon biedt de juiste samenwerking voor salarisadministratie voor u en uw klant!

 

Wanneer u ons inschakelt om de salarisadministratie te verzorgen voor uw klanten dan kunnen wij uw klant volledig ontzorgen op het gebied van de salarisadministratie. Hierdoor bent u en uw klant verzekerd van de kwaliteit die naar uw klanten gaat.

Wat is Felixx.® loon?

Felixx.® loon is een speciaal ingerichte versie van de salarisadministratie-applicatie van Nmbrs. Wij bieden één simpele oplossing voor alle  hr- en payroll-processen. Uw klant richt zijn processen efficiënter in en wij controleren of uw salarisadministratie voldoet aan de wettelijke vereisten. Daarnaast houdt uw klant meer tijd over voor de ontwikkelingen van het eigen bedrijf, organisatie en dienstverlening.

De voordelen van Felixx.® loon voor accountants

 • Kwaliteit

Met Felixx.® loon kunnen wij u verzekeren van de kwaliteit. Ons team is op de hoogte van alle ontwikkelingen en beschikken over actuele kennis. Deze kennis heeft betrekking op de cao’s en arbeidsrechtelijk aspecten welke bij de salarisadministratie komen kijken.

 • Ontzorgen

Wanneer, u als accountant, de salarisadministratie van uw klant bij ons onderbrengt, dan kunt u zich volledig focussen op uw belangrijkste werkzaamheden. Hierdoor hoeft u niet steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe wetgeving. Met Felixx.® loon wordt uw klant door ons volledig ontzorgd op het gebied van de salarisadministratie, waardoor uw klant (bijna) niets meer zelf hoeft te doen of te controleren. Felixx.® loon is volledig AVG-proof en dankzij onze gediplomeerde specialisten kunt u vertrouwen op de juistheid van uw salarisadministratie en de loonkosten die daaruit berekend en gecommuniceerd worden. Wij controleren de mutaties uitgebreid voordat wij deze doorvoeren.

 • Overzicht

Door gebruik te maken van Felixx.® loon heeft uw klant 24/7 inzicht in de salarisadministratie. Mede dankzij verschillende koppelingen worden gegevens in de juiste administraties opgenomen en doorgevoerd. Verder is er een mogelijkheid om een accountants inlog te ontvangen. Hiermee heeft in ook inzichten in de salarisadministratie en kunt u gemakkelijk een jaaroverzicht opmaken.

 • Continuïteit

Wanneer uw klant gebruik maakt van Felixx.® loon wordt de continuïteit gewaarborgd. Zo hebben wij een vast team, dat bestaat uit zes salarisadministrateurs. Hierdoor hoeft niemand zich geen zorgen te maken over de bereikbaarheid en de bezetting.

Het Felixx.® loon team

Vanaf 1 juni is salarisadministratiekantoor CENT Lonen onderdeel van Felixx.® werk & inkomen. Zo hebben wij ons team uitgebreid met zes salarisadministratiespecialisten. Zij zijn u graag van dienst vanuit ons kantoor in Haarlem, Hendrik Figeeweg 1-V, 2031 BJ Haarlem.

Iets voor uw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@felixxloon.nl of 085-083 10 00.

Offerte aanvragen

  Naam*

  Mobiele nummer*

  E-mailadres*

  Bericht*

  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer