Op bezoek bij WH Assurantiën te Amstelveen

Op bezoek bij WH Assurantiën te Amstelveen

WH Assurantiën werkt al jarenlang samen met ons. Reden genoeg om eens een aantal vragen te stellen aan de eigenaresse, Wilma Hartog.

Borgert Tegel in gesprek met Wilma Hartog

Wilma is ruim twaalf jaar geleden gestart als zelfstandige met een groep relaties die zij heeft meegenomen van haar voormalige werkgever. Wilma heeft haar klantenkring zorgvuldig uitgebouwd via een aantal specialismen zijnde pensioen, hypotheken en dan met name voor  expats en financiële planning. In 2012 heeft zij de studie Vermogensplanning gevolgd inclusief DSI Beleggen.

Wilma-Hartog-1080x658

Recente ontwikkelingen

Recent heeft zij de studie RegisterExecuteur afgerond. Opleidingen om haar klanten nog beter te bedienen. Met deze laatste studie kan zij haar klanten ook helpen bij vragen omtrent nalatenschapsplanning. “Tijdens het leven kan je namelijk van alles regelen, maar na een overlijden is dat veel moeilijker” aldus Wilma. Zij is geen concurrent van de notaris maar zij vult aan en daarnaast heeft zij de notaris hard nodig om zaken vast te leggen.

Wilma wil jij jezelf eens voorstellen?

Wilma zit al 35 jaar in het vak en haar dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Wilma heeft een uitgebreid dienstenpakket dat bestaat uit pensioenen, verzekeringen, hypotheken, financiële planningen en vermogensopbouw. Voor al deze zaken bent u bij haar op het goede adres. Wilma is een prettige persoonlijkheid en heeft jarenlang ervaring zodat zij altijd een advies geeft wat het beste bij de klant past.

Waar wordt Wilma gelukkig van in haar werk?

Het leukste van het vak is het klantencontact. Zij veert helemaal op als een nieuwe klant belt welke is doorverwezen door een bestaande klant. Zij leeft van mond op mond reclame. Het gaat Wilma uiteindelijk om de waardering van de klant. Zij is dan ook van grote waarde bij echtscheiding situaties, en het begeleiden van een klant bij het kopen van een huis of de ondersteuning  van een klant bij een arbeidsongeschiktheidssituatie.

Waarom doen klanten zaken met WH Assurantiën?

Wilma kan opereren als ‘financiële dokter’ daarmee kan de klant met al zijn vragen terecht bij Wilma. In de vele terugkoppelingen die Wilma van haar klanten krijgt is dit af te lezen. Op haar website komt dit tot uitdrukking in een score van 9.0.

Hoe zie je de toekomst van WH Assurantiën?

Wilma wil zich in de toekomst meer gaan richten op de RegisterExecuteur activiteiten en dat zou kunnen beteken dat er op andere activiteiten intensievere samenwerkingen worden gezocht. Het onderhouden van alle PE examens trekt een grote wissel op de dagelijkse activiteiten.

Hoe lang doe je al zaken met Felixx.®?

Ruim tien jaar doet Wilma al zaken met Felixx®.

Waarom doe je zaken met Felixx.®?

Wilma kent de mensen persoonlijk achter Felixx.® en daar is het prettig mee samenwerken. Destijds nog gestart vanuit een pensioenopleiding maar in de loop der jaren doet Wilma regelmatig een beroep op de specifieke kennis van Felixx.® Felixx.® staat voor een hoog kwaliteitsniveau.

Zijn er aandachtspunten in de dienstverlening voor Felixx.®?

Wilma geeft aan dat in drukkere periodes, zoals einde van het jaar, de reactietermijnen van Felixx.® kunnen oplopen. Hier zou zij graag een versnelling en een strakkere planning in zien.

Waar ben je uitermate tevreden over?

In het verleden heeft Wilma veel steun gehad in pensioentrajecten van de DGA. Nu daar gewijzigde wetgeving is gekomen is deze vraag minder. Vandaag de dag heeft Wilma Feli®xx.® vooral nodig in dispensatie vraagstukken rondom pensioenfondsen.

Wat voor een cijfer zou je de dienstverlening van Felixx.® richting jou geven?

Het cijfer voor Wilma zou uitkomen op een 8,5 tot 9.0.

Wat mis je nog in je dienstverlening van Felixx.®?

Op dit moment mist Wilma eigenlijk niets, Wilma ziet ook allerlei nieuwe mogelijkheden met de  dienstverlening rondom Felixx.® arbo & Felixx.® loon.

Het is fijn om op deze manier met onze relaties eens stil te staan bij de samenwerking en ervan te leren. Lijkt het u na het lezen van dit bericht ook leuk om een keer door Felixx.® bezocht te worden neem dan gerust contact met ons op.

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert.tegel@felixxwerkt.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verder