@Arbo en Felixx.® intensiveren de samenwerking

@Arbo en Felixx.® intensiveren de samenwerking

Dienstverleningspakket van Felixx.® arbo wordt verder uitgebreid

Felixx.® groep is op 1 januari van dit jaar gestart met Arbo dienstverlening onder het label Felixx.® arbo. Dit om haar relaties de zorgen op het gebied van pensioenen, verzekerbare arbeidsvoorwaarden, HR-vraagstukken en bedrijfsverzekeringen nog completer uit handen nemen. Op de foto bezegelen Fynn van den Booren namens @Arbo en Borgert Tegel namens de Felixx.® groep het contract met een krachtige handdruk.

Borgert Tegel: “Bij onze relaties is er erg veel behoefte aan het uitbesteden aan één partij en onze activiteiten op het gebied van ARBO dienstverlening groeien daarom zeer snel. Wij krijgen steeds meer vraagstukken voorgelegd en ze worden complexer. Daarom zijn wij blij met de samenwerking met De Vos die de continuïteit en de kwaliteitsborging versterken.”

Fynn van den Booren: “Door deze samenwerking krijgen de relaties van de Felixx.® groep met de Felixx.® arbo dienstverlening toegang tot een breed scala aan diensten en specialisten. Wij zijn blij dat onze diensten nu ook via Felixx.® arbo hun weg naar de markt gaan vinden.”

Samenwerking_De_Vos

Nieuwe Arbowet, de tijd tikt langzaam weg

Eind van deze maand (1 juli 2018) dienen werkgevers hun zaken op orde te hebben in het kader van de nieuwe Arbowet.  Hoe ver bent u met de nieuwe Arbowet? De start van de samenwerking wordt gemarkeerd met een handige ARBOSCAN die een werkgever in een paar minuten kan vertellen hoe hij of zij ervoor staat.

Optimaal inzicht in hoe u ervoor staat

De kracht van Felixx.® zit in deze integrale aanpak van de risicobeheersing voor werkgevers. Samen met ons investeert u in een gezonde organisatie, duurzaam inzetbare medewerkers en zorgen wij samen voor optimale grip op het ziekteverzuim. Wanneer u de ARBOSCAN invult hebben wij een mooi startpunt om u veel werk uit handen te nemen. 

Laat Felixx.® u ondersteunen

Neem gerust contact met ons op wanneer u hier ondersteuning bij kunt gebruiken. Wij helpen u graag!

Pien Hengeveld

Hr-adviseur
pien@felixxgroep.nl

Na haar studie rechten is Pien gestart met haar eigen Employee Journey. Ze is gestart als adviseur op het gebied... Lees verder