Nieuwe updates Felixx.® loon

Nieuwe updates Felixx.® loon

Nmbrs heeft niet stil gezeten in de maanden juli en augustus. Tijdens de zomervakantie is een aantal handige nieuwe features voor onze salarisadministratie-applicatie uitgebracht. Wij delen de updates hieronder graag met u. Neem gerust contact met ons op als u hierover vragen heeft.

Updates Felixx.® loon

iDEAL voor loonaangifte in Felixx.® loon

Vanaf juli is het mogelijk om in Felixx.® loon via iDEAL de loonaangifte te betalen. De loonaangifte kan betaald worden tot een maximum van 50.000,00. Wanneer het te betalen bedrag hoger is dan 50.000,00, zal een melding worden getoond dat deze functionaliteit niet beschikbaar is. Natuurlijk is deze feature alleen beschikbaar voor degenen die hiervoor zijn gemachtigd in Felixx.® loon. Meer informatie over het betalen van de loonaangifte met iDEAL? Kijk op deze pagina op de website van Nmbrs.

Wachtwoord wijzigen indien dit nog niet is gedaan

Met de update van komende week (1 september) worden gebruikers die hun wachtwoord nog niet hebben gewijzigd, gedwongen om dit alsnog te doen bij de volgende inlogpoging. Zo voldoet u aan het nieuwste wachtwoordbeleid.

Systeem CAO-modellen en minimum reserveringen

Een reservering kunt u vanaf nu koppelen aan het systeem CAO-model. Eerst werd dit niet door Nmbrs ondersteund. Dit betekent dat u de reservering niet meer één of twee keer per jaar handmatig hoeft bij te werken. Er is nog maar één handeling nodig, het koppelen van de reservering aan het systeem CAO-model.

Oops melding

Had u last van een trage medewerkerslijst en kreeg u een oops melding? Goed nieuws! Dit is na de laatste update opgelost.

Documenten beschikbaar voor uw werknemer

Wanneer u een nieuw document beschikbaar stelt voor uw werknemer (op debiteur- en bedrijfsniveau) wordt er vanaf nu een melding getoond wanneer de desbetreffende werknemer in zijn/haar eigen omgeving inlogt.

Bugs die zijn opgelost

  • Het was niet mogelijk om documenten te downloaden met alleen leesrechten. Vanaf nu is dit wel mogelijk
  • Een aantal hr-workflow-problemen is opgelost.
  • Het kon voorkomen dat de interactieve loonstrook bij het openen eindeloos bleef laden. Dit is nu opgelost.
  • Op het moment dat u een taak heeft uitgevoerd, is het niet meer nodig om de pagina te verversen zodat de taak als uitgevoerd weergegeven wordt.
  • Alle export-instellingen bij werknemers zijn weer te selecteren.
  • Heeft een werknemer de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt? Dan wordt er automatisch “nee” ingevuld in de indicatie werknemersverzekeringen bij het verwerken van een transitievergoeding.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via salaris@felixxgroep.nl of via 085-083 10 00.

Mylène van der Hulst

Salarisadministrateur
mylene@felixxgroep.nl

Per juli 2021 werkt Mylène als salarisadministrateur. Naast haar werk is ze veel op het strand te vinden waar ze graag een rondje loopt met haar hond... Lees verder