Overname IPA bedrijfspensioenen

Overname IPA bedrijfspensioenen

IMG_9257-e14864683617

Wij stijgen door de overname van IPA bedrijfspensioenen BV naar een hoog genoteerde plek in de top van de pensioenwereld.

Donderdag 2 februari 2016 is met trots de handtekening gezet onder het contract waarmee de overname van IPA bedrijfspensioenen BV een feit is geworden. Het bedrijf dat jaren lang werd geleid door Arthur Borghoff was toe aan een opvolger om de continuïteit over een langere periode te waarborgen. In Felixx.® Pensioen & HR Consultants BV heeft zij een waardige opvolger gevonden. De gehele portefeuille van IPA bedrijfspensioenen BV. wordt in de komende maanden overgeheveld.

Arthur Borghoff geeft het stokje door

Arthur Borghoff is jarenlang de man geweest achter IPA bedrijfspensioenen. Hij was niet alleen pensioenadviseur, daarnaast was hij ook een verdienstelijk auteur. Binnen de pensioenwereld is hij tevens bekend als medeauteur van de jaarlijkse uitgave van de Pensioengids. Nu Arthur de leeftijd van 67 jaar heeft bereikt vindt hij het tijd voor een opvolger. Deze heeft hij gevonden in Felixx.® Pensioen & HR Consultants BV.

Wat betekent dit voor de relaties van IPA bedrijfspensioenen?

Voor de relaties van IPA bedrijfspensioenen betekent dit dat zij in de komende maanden kennis gaan maken met de Felixx.® organisatie. Hiervoor wordt door Borgert Tegel, zijn partner Sander Sanders en het Felixx.® team de tijd genomen om voor de betrokkenen de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om dit te kunnen waarborgen is Arthur Borghoff hier voorlopig nog bij betrokken. Neem contact met ons op.

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert.tegel@felixxwerkt.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verder