Op bezoek bij Flextronics Logistics BV

Op bezoek bij Flextronics Logistics BV

Flextronics Logistics BV werkt al jarenlang samen met ons. Reden genoeg om eens een aantal vragen te stellen aan HR-manager Claudia van den Berg

Op bezoek bij Claudia van den Berg, HR Manager bij Flextronics Logistics B.V. (Flex)

Eind 2017 heeft Felixx.® Flex geadviseerd rondom het vraagstuk van het verschuiven van de pensioenleeftijd naar 68 jaar. In 2018 heeft Felixx.® Flex en haar Ondernemingsraad geadviseerd rondom de verlenging van het pensioencontract. Goede reden om een aantal vragen te stellen aan Claudia.

Flextronics-1080x622

Wat is Flex voor een bedrijf?

Flex is een wereldwijde, toonaangevende ‘sketch-to-scale’ provider van ontwerp, inkoop, productie en real time supply chain visibility en analytics aan bedrijven. Zij zijn actief in meer dan 30 landen met ruim 200.000 werknemers. Vanuit Venray (Oostrum) en Venlo bedienen zij klanten uit diverse markten zoals consumentenelektronica, telecommunicatie en mobiele telefonie. Voor deze klanten verrichten zij werkzaamheden als distributie, warehousing en transport en management. Iedere dag zorgen zij er met ruim 750 werknemers voor dat hun klanten zeer tevreden zijn over de dienstverlening.

Claudiia van den BergClaudia bij Flex

Claudia werkt inmiddels 7 jaar bij Flex. Zij is verantwoordelijk voor de HR-afdeling maar ook voor de veiligheid en het milieu en Arbobeleid binnen Flex. Claudia is gepokt en gemazeld in het HR vak. Ook vóór haar periode bij Flex heeft zij diverse HR-functie bekleed bij veelal internationale bedrijven. De drijfveer van Claudia is om de werkgever en werknemer samen te laten komen zodat werknemers op een prettige en goede manier iedere dag hun doelstellingen kunnen halen.

Flex blijft groeien

De verwachting voor de toekomst van Flex is een groeiscenario. Binnen enkele maanden openen zij een nieuwe vestiging. Voor de komende jaren zal Flex haar dienstverlening verder uitbreiden, al is dat altijd moeilijk te voorspellen in de logistieke wereld.

Over de samenwerking met Felixx.®

De samenwerking met Felixx.® wordt gekenmerkt door professionaliteit en het snelle schakelen aldus Claudia, de medewerkers weten waar het over gaat. Of het nu het adviseren is van de directie of de Ondernemingsraad, je voelt aan alles dat Felixx.® daar veel ervaring in heeft.

Zijn er aandachtspunten in de dienstverlening voor Felixx.®?

Aandachtspunt voor Felixx.® is dat Claudia in eerste instantie niet begreep dat Felixx.® meer is dan alleen pensioenadvisering. Pas op een later moment begreep zij dat Felixx.® ook staat voor loonadministratie, HR-adviezen, regie op verzuim en Arbodienstverlening.

Wat voor een cijfer zou Claudia de dienstverlening van Felixx.® geven?

Op de vraag welk cijfer Claudia zou geven aan Felixx.®, geeft zij aan dat dit zeker tussen de 8 en 9 zal uitkomen. Zij zal Felixx.® zeker aanbevelen bij andere bedrijven en ondernemingsraden.

Het is fijn om op deze manier met onze relaties eens stil te staan bij de samenwerking en ervan te leren. Lijkt het u na het lezen van dit bericht ook leuk om een keer door Felixx.® bezocht te worden neem dan gerust contact met ons op. Vraag gerust naar ondergetekende via 035–698 27 10 of stuur een e-mail naar borgert@felixxgroep.nl.

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert.tegel@felixxwerkt.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verder