Felixx.® werk & inkomen sponsort Stichting School 4 Kids India

Felixx.® werk & inkomen sponsort Stichting School 4 Kids India

Felixx.® werk & inkomen sponsort de Stichting School 4 Kids India. Stichting School 4 Kids India is een non-profit organisatie die strijdt voor goede educatie voor alle kinderen. Goed onderwijs zorgt ervoor dat kinderen later gemakkelijker en beter betaald werk kunnen vinden. Felixx.® werk & inkomen verzorgt kosteloos de salarisadministratie voor Stichting School 4 Kids India.

School 4 Kids India

Wat doet de Stichting School 4 Kids India?

Naast het strijden voor goede educatie, richt Stichting School 4 Kids India zich ook op het coachen van leraren, het faciliteren van en het leren werken met goede leermiddelen. Daarnaast staan het uitbreiden van een goede toerusting van schoolgebouwen en de zichtbaarheid van scholen naar de buitenwereld hoog in het vaandel.

Stichting School 4 Kids India is een self supportive project. Daarbij richt de stichting zich op het overdragen van kennis en vaardigheden aan de Indiase leerkrachten en directies.

Dit jaar (2021) ligt de focus voornamelijk op onderwijs tijdens corona en het herstel van corona. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het contact houden met scholen via social media
  • Het adviseren en ondersteunen bij onderwijs op maat (digitaal)
  • Het voorzien van goede onderwijsmiddelen
  • Het ondersteunen van families met voedselpakketten en sanitaire producten

Behoud van leerlingenaantal en van leerling- en leerkrachtniveaus is dit jaar zeer belangrijk. Online lessen, coaching adviezen, goede onderwijsmiddelen en gezonde voeding helpen hierbij.

Meer weten over Stichting School 4 Kids India?

Wilt u graag meer weten over Stichting School 4 Kids India of weten wat u voor hen kunt betekenen? Kijk dan op de LinkedIn pagina van School 4 Kids India. U kunt ook contact met ons opnemen. Wij brengen u dan met Stichting School 4 Kids India in contact.

Maaike Hageman

Commercieel projectmedewerkster
maaike@felixxgroep.nl

Maaike heeft de studie Commerciële Economie, afstudeerrichting Sportmarketing, aan de Johan Cruyff Academy afgerond. Lees verder