De overgangsperiode voor de nieuwe Arbowet is verstreken

De overgangsperiode voor de nieuwe Arbowet is verstreken

De overgangsperiode voor de nieuwe Arbowet is verstreken

Het zal u niet ontgaan zijn de afgelopen maanden: op 1 juli is de overgangsperiode geëindigd voor het treffen van maatregelen om te voldoen aan de nieuwe Arbowet. Het was overigens voor ondernemers het voorjaar van de deadlines: denk ook maar eens aan de invoering van de AVG.

De-overgangsperiode-voor-nieuwe-Arbowet-is-geëindigd

Is het u gelukt om op tijd volledig aan de wet te voldoen?

U bent waarschijnlijk door veel partijen op het hart gedrukt dat de inspectie SZW, die deze wet handhaaft, hoge boetes zal gaan uitdelen. Dat is ook wel zo, maar ondanks dit nogal geforceerde gevoel van noodzaak, hebben wij nog niet de indruk dat het alle werkgevers gelukt is om 100% aan de nieuwe Arbowet te voldoen.

Controleer online in een paar minuten hoe u ervoor staat

Misschien is het een idee om in de relatief rustige zomermaanden nog even een stand opname te doen. Bekijk op u gemak vanuit de strandstoel in hoeverre u aan de nieuwe Arbowet voldoet. Special hiervoor hebben wij een eenvoudige Arboscan online staan die zich in een paar minuten laat invullen.

Per kerende e-mail weet u dan direct hoe u ervoor staat.

Laat ons u daarna ondersteunen

Mocht er uit de Arboscan blijken dat er nog punten zijn die uw aandacht behoeven dan ondersteunen wij u graag om hier zo snel mogelijk de juiste invulling aan te geven. Vanaf het moment dat u de Arboscan heeft ingevuld kunnen wij u bijstaan.  Heeft u vragen over de Arboscan? Neem dan contact op via 085-083 10 00 of u stuur een e-mail naar pien@felixxgroep.nl.

Pien Hengeveld

Hr-adviseur
pien@felixxgroep.nl

Na haar studie rechten is Pien gestart met haar eigen Employee Journey. Ze is gestart als adviseur op het gebied... Lees verder