Felixx.® hr-kennisbank

Beantwoordt al uw hr-vraagstukken.

Felixx.® hr-kennisbank

Felixx.® hr-kennisbank (software van: XpertHR) biedt 24/7 betrouwbare antwoorden op al uw hr-vraagstukken. Voor een bedrag van 25,05 per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van de kennis, voorbeelddocumenten, instructievideo’s, checklists en infographics die u terugvindt in de online kennisbank. U heeft binnen no-time toegang tot de antwoorden op al uw hr-vraagstukken.

Thema’s in Felixx.® hr-kennisbank

Nu Googelt u zich misschien wel suf tot u het juiste antwoord heeft gevonden op uw vraag. Mogelijk twijfelt u dan ook nog aan de betrouwbaarheid van het antwoord doordat de wetgeving recent misschien is veranderd. Of u vindt alleen berichten in juridisch jargon terwijl u behoefte heeft aan informatie in begrijpelijk geschreven taal. Maak daarom gebruik van onze Felixx.® hr-kennisbank. U vindt in onze Felixx.® hr-kennisbank betrouwbare en begrijpelijke informatie over de volgende thema’s rondom uw personeel: Beoordeling van uw werknemers, dossieropbouw, ziekte en verzuim, flexibel werken, leidinggeven, opleiden, vakantie en verlof, vast werk en werving en selectie.

Wat kunt u van Felixx.® hr-kennisbank verwachten?

 • Hr- en juridisch specialst gekoppeld aan uw organisatie
 • Eerstelijns gratis hr- en arbeidsvoorwaardenadvies
 • 24/7 toegang tot Felixx.® hr-kennisbank
 • Kennis, kennisvideo’s en infographics
 • Checklists om te gebruiken in de praktijk
 • Voorbeelden uit de praktijk
 • Antwoorden op Frequently Asked Questions (FAQ’s)
 • QuickScan van één (individuele) arbeidsovereenkomst bij aanvang van de dienstverlening
 • 10% korting op het uurtarief van onze hr- en juridische specialisten

Probeer Felixx.® hr-kennisbank 1 maand gratis

Wanneer u Felixx.® hr-kennisbank per jaar betaalt, krijgt u van ons één maand cadeau. U kunt de betaalwijze aangeven bij het aanvragen van een account.

Vraag een account aan

U kunt een account op Felixx.® hr-kennisbank aanvragen door op de onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen. Wij maken dan een account voor u aan waarmee u direct aan de slag kunt. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via info@felixxgroep.nl of 035-698 27 10.

Neem contact op

  Voor- en achternaam*
  Mobiele nummer*
  E-mailadres*
  Bericht*
  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer