Welkom bij Felixx.® werk & inkomen

Zorgeloos goed werkgeverschap.

Welkom bij Felixx.® werk & inkomen, partner van You Sure

Als klant van You Sure heten wij u van harte welkom bij Felixx.® werk & inkomen. Wij zijn partner van You Sure op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat de dienstverlening rondom verzekerbare arbeidsvoorwaarden vanaf 1 maart 2023 door ons wordt verzorgd.

 

Uw vertrouwde contactpersonen bij You Sure staan nu en ook na 1 maart 2023 voor u klaar. Voor al uw vragen over uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden kunt u telefonisch contact opnemen met Felixx.® via info@felixxgroep.nl of via 085-083 10 00. Wij zorgen ervoor dat u in contact wordt gebracht met uw contactpersoon.

Dé specialist in verzekerbare arbeidsvoorwaarden

Felixx.® brengt al meer dan 30 jaar lang de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, HR-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioen en salarisadministratie samen om zo compleet het werk en de zorgen voor u uit handen te nemen. Samen met You Sure helpen wij u als werkgever bij het bereiken van zorgeloos goed werkgeverschap.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Pensioen

Pensioenadvies van nu. Voor later.

 

Bent u op zoek naar een pensioenregeling voor uw werknemers? Wij kunnen u op dit gebied adviseren. Daarnaast kunnen wij zorgen voor het beheer van uw pensioenregeling. Zo wordt u compleet ontzorgd.

 

Wilt u als werkgever uw pensioenregeling wijzigen? Wij garanderen dat de Ondernemingsraad (OR) het verandertraject succesvol doorloopt. Hoe? Door gedegen pensioenbegeleiding aan uw OR. En de pensioencommunicatie richting uw werknemers? Ook dit nemen wij voor u uit handen.

 

Vindt er een reorganisatie plaats binnen uw bedrijf? Tijdens zo’n proces komt er veel op u af. Het is belangrijk om zicht te hebben op de gevolgen van een reorganisatie op de langere termijn. Wij helpen u hierbij op pensioengebied.

 

En het beheer van uw pensioenadministratie? Dat nemen wij uit handen via Felixx.® online.

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie altijd op orde

 

Onze salarisadministratie-applicatie – Felixx.® loon – is de oplossing voor al uw HR- en payroll-processen. Bovendien controleren wij of uw salarisadministratie voldoet aan de wettelijke eisen. Ook dubbelchecken wij uw wijzigingen om er zeker van te zijn dat uw salarisadministratie klopt. Zo houdt u meer tijd over voor de ontwikkeling van uw werknemers.

Grip op verzuim

Uw werknemers optimaal inzetbaar

 

Als werkgever moet u ervoor zorgen dat uw werknemers gezond en veilig kunnen werken. Samen met uw werknemers en een arbodienstverlener bent u verantwoordelijk voor het voorkomen van ziekteverzuim en de re-integratie van zieke werknemers. Hier komen veel wettelijke verplichtingen bij kijken. Als gecertificeerde arbodienstverlener zorgen wij ervoor dat u aan deze verplichtingen voldoet en grip krijgt op het verzuim binnen uw bedrijf. Hierbij gebruiken wij ons online portal Felixx.® arbo.

Inkomensbescherming

Financiële zekerheid door ons verzorgd

 

Ondanks dat u investeert in de gezondheid van uw werknemers en een veilige werkomgeving, kunnen uw werknemers arbeidsongeschikt of ziek worden. Wij adviseren u over werkgeversverzekeringen waarmee u deze risico’s kunt dekken. Ook adviseren wij u over werknemersverzekeringen in het kader van goed werkgeverschap. Denk aan het verzekeren van een ongeval binnen uw bedrijf en de terugval in salaris van een werknemer die arbeidsongeschikt raakt.

Arbeidsvoorwaarden

Uw personeelszaken goed en duidelijk vastgelegd

 

Onze Felixx.® hr-kennisbank beantwoordt al uw HR-vraagstukken. U vindt hier voorbeelddocumenten, instructievideo’s en checklists. De thema’s? De beoordeling van uw werknemers, dossieropbouw, ziekte en verzuim, flexibel werken, leidinggeven, opleiden, vakantie, verlof, werving en selectie: u vindt het allemaal in onze online HR kennisbank.

 

Wilt u als werkgever regels opstellen voor uw werknemers om duidelijkheid te creëren? Ook dan kunnen wij u helpen door de regels vast te leggen in een personeelsreglement.

 

Zijn uw arbeidsovereenkomsten nog up-to-date? Is de juiste pensioenbepaling in de arbeidsovereenkomst opgenomen? Laat uw arbeidsovereenkomst door ons opstellen. Zo bent u er zeker van dat uw arbeidsovereenkomst klopt en voldoet aan de actuele wetgeving.

Onze totaaloplossing: Felixx.® zorgeloos

Ontzorging van A tot Z

 

Uw pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- en ziekteverzuimverzekering(en) zijn vaak bij verschillende verzekeraars ondergebracht. Is er een wijziging in uw werknemersbestand? Dan moet u deze wijziging aan alle verzekeraars doorgeven. Dit kost tijd en is foutgevoelig, met mogelijk kostbare gevolgen. Wij bieden u een online totaaloplossing. Felixx.® zorgeloos zorgt voor zekerheid, minder fouten en tijdsbesparing.

 

Felixx.® zorgeloos is een koppeling van Felixx.® loon, Felixx.® online en Felixx.® arbo. Is een werknemer ziek of juist hersteld? U geeft eenmalig een werknemerswijziging, ziekte- of herstelmelding door via Felixx.® loon. Ons Felixx.® online-team controleert de wijziging en stuurt deze door naar de verzekeraar(s). Zodra uw verzekeraar informatie terugkoppelt, wordt deze informatie wederom door ons gecontroleerd. Dit is wat wij verstaan onder totale ontzorging

Heeft u vragen?

Wij zien onze samenwerking met vertrouwen tegemoet. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@felixxgroep.nl of via 085-083 10 00.

 

Wij kijken ernaar uit u van dienst te zijn!

 

Borgert Tegel en Jochem van der Zalm

Directie Felixx.® werk & inkomen

Neem contact op

  Voor- en achternaam*

  Mobiele nummer*

  E-mailadres*

  Bericht*

  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer