Meest gestelde vragen over Felixx.® loon

Waar kan ik de loonaangifte doen?

U kunt uw loonaangifte doen via het portaal van Felixx.® loon. Na het inloggen komt u op de startpagina. Aan de rechterzijde is de loonaangifte viewer zichtbaar. In de loonaangifte viewer kunt u alle aangiftes terugvinden. De aangifte die onderaan staat, is de laatste aangifte die is gedaan en mogelijk de aangifte die nog moet worden betaald. U kunt in het dashlet op “meer…” klikken. Als u dit heeft gedaan, heeft u de mogelijkheid om de aangifte middels iDeal te betalen.

Wanneer worden de loonjournaalposten doorgestuurd?

De loonjournaalposten worden aan het eind van de maand doorgezonden naar het betreffende boekhoudpakket. Deze controle vindt rond de 29ste van de maand plaats.

Waar kunnen werknemers hun loonstrook vinden?

Werknemers hebben een eigen Felixx.® loon account. Op de mobiele applicatie kan uw werknemer links bovenin het menu openklappen. In het menu zien uw werknemer onder andere het kopje “Persoonlijke informatie”, “Loonstroken” en “Verlof”.

 

Uw werknemer kan de loonstrook inzien of downloaden door op het knopje “Loonstroken” te klikken en vervolgens de maand waarvan hij/zij de loonstrook wilt inzien te downloaden. Uw werknemer komt vervolgens in het scherm hieronder terecht. Wanneer uw werknemer de loonstrook wilt downloaden en opslaan, dient hij/zij op het wolkje rechts bovenin te klikken. De loonstrook wordt nu in een PDF-bestand geopend.

Neem contact op

    Voor- en achternaam*

    Mobiele nummer*

    E-mailadres*

    Bericht*

    Contact Icon