Over Felixx.® werk & inkomen

Zorgeloos goed werkgeverschap.

Over Felixx.® werk & inkomen

Ons team van professionals zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Van een pensioenregeling tot een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling, van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement.

Onze missie en visie

Wij brengen de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen en salarisadministratie samen om zo compleet het werk en de zorgen van onze relaties uit handen te nemen. Wij streven ernaar om werkgevers te ontzorgen op het gebied van deze vakgebieden. Hierdoor hoeven werkgevers zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit en andere risico’s in de leefbare (werk)omgeving.

Onderdeel van You Sure

Wist u dat wij onderdeel zijn van You Sure en samenwerken met Elswout AssurantieGroep? Hierdoor kunnen wij u ook particuliere en zakelijke schadeverzekeringen aanbieden? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 035-698 27 10. Wij zorgen ervoor dat er contact met u wordt opgenomen.

Neem contact op

  Voor- en achternaam*
  Mobiele nummer*
  E-mailadres*
  Bericht*
  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer