Over Elswout AssurantieGroep

Zorgeloos goed werkgeverschap.

Over Elswout AssurantieGroep

Elswout AssurantieGroep is meer dan 40 jaar actief als betrouwbare en sterke partner op het gebied van particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades. Omdat u graag een onafhankelijk advies wilt, zijn wij een onafhankelijk tussenpersoon van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast hebben wij de beschikking over verschillende volmachten. Op deze manier kunnen wij voor u opzoek naar de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit.

Op het gebied van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor de juiste bewaking en voortgang. U krijg dus waar u recht op heeft volgens de voorwaarden. Bij ons bent u zorgeloos goed verzekerd.

Onze missie en visie

Wij brengen de kennis en ervaring op het gebied van particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en schades samen om zo onze relaties zorgeloos goed te verzekeren en de zorgen van onze relaties uit handen te nemen. Wij streven ernaar om onze particuliere en zakelijke relaties zorgeloos goed te verzekeren.

Samenwerking met Felixx.® werk & inkomen

Wist u dat wij in samenwerking met Felixx.® werk & inkomen alles op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, pensioenen, salarisadministratie en arbodienstverlening kunnen aanbieden? Bent u hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten en wij zorgen er voor dat er contact met u wordt opgenomen door één van de experts van Felixx.® werk & inkomen.

De partners achter Felixx.® groep

Borgert Tegel

Partner & Pensioenadviseur

Sander Sanders

Partner & Pensioenadviseur

George Linck

Partner & Adviseur schade

Neem contact op

  Voor- en achternaam*
  Mobiele nummer*
  E-mailadres*
  Bericht*
  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer