Wij stellen aan u voor… Intree

Wij stellen aan u voor… Intree

Sinds 1 februari 2021 werkt Felixx.® werk & inkomen nauw samen met Intree, een adviesbureau gericht op recruitment en re-integratie 2e spoortrajecten. Intree is gevestigd in hetzelfde kantoorpand aan de Zijlweg in Haarlem. Wij zijn erg blij dat Intree onze huidige diensten aanvult op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten. Hieronder leest u precies wat uw vertrouwde partner op het gebied van werk en personeel voor u kan betekenen.

Re-integratie 2e spoortraject voor werkgevers

Een re-integratie 2e spoortraject wordt ingezet zodra een werknemer door ziekte of bepaalde belastbaarheid niet meer in staat is om bij zijn huidige werkgever arbeid te verrichten. Intree gaat samen met de werknemer op zoek naar passend werk wat past bij de belastbaarheid van de werknemer. De dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke begeleiding en bemiddeling van de werknemer naar een duurzame re-integratie en een passende baan.

Intree richt zich volledig op werk: passend werk, loonvormend werk, werk om loonschade te beperken én om economische en maatschappelijke onafhankelijkheid te verwerven. Samen met de werknemer wordt vastgesteld wat er kan en wat er mogelijk is. Vervolgens wordt gezocht naar bijpassende arbeidsplaatsen. Voor de werknemer geldt dat er een actieve houding wordt verwacht. Niet afwachtend toezien wat anderen voor hem/haar doen, maar zelf vol gas aan de slag. Meer informatie over de werkwijze met betrekking tot re-integratie 2e spoortrajecten vindt u hier.

Intree heeft korte communicatielijnen met de casemanager van Felixx.® werk & inkomen, waardoor er snel geschakeld kan worden als een re-integratietraject moet worden ingezet.

Recruitment voor werkgevers

Op het gebied van recruitment is Intree gespecialiseerd in de bemiddeling van finance-, secretarieel en hr-professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau in heel Nederland. Intree beschikt over een groot netwerk aan opdrachtgevers en professionals, zodat er altijd een geschikte professionals is voor uw organisatie. Hoe kan Intree uw organisatie helpen?

Detacheren: Een professional voor een bepaalde tijd inzetten binnen uw organisatie? Intree heeft professionals in dienst die uw opdracht of openstaande functie kunnen vervullen.

Projectbasis: Een professional inzetten voor uw (tijdelijke) project.  Zij maken van uw project een groot succes.

Werving & Selectie: Een professional die bij uw organisatie past direct in dienst? Maak dan gebruik van het grote netwerk aan professionals van Intree.

Wat de dienstverlening zo sterk maakt:

  • Bespaar tijd door het werving- en selectieproces uit te besteden.
  • U blijft flexibel door niet aan langdurige contracten vast te zitten.
  • Bij arbeidsongeschiktheid van de professional loopt u geen enkel risico.

Meer informatie over de werkwijze met betrekking tot recruitment voor werkgevers vindt u hier.

Benieuwd wat Intree voor uw organisatie kan betekenen?

Dirk-Jan komt graag met u in contact om kennis te maken en een toelichting te geven over de verschillende mogelijkheden. Dirk-Jan is bereikbaar op het telefoonnummer 06-15 69 29 94 of via dirkjan@intree.nl. Op de website www.intree.nl kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen.

Ralph van Putten

Pensioen- & Arbeidsvoorwaardenadviseur
ralph.vanputten@felixxwerkt.nl

Ralph heeft de studies Nederlands recht en Organisatiewetenschappen behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.... Lees verder