Wij bieden nu een totaaloplossing

Wij bieden nu een totaaloplossing

Samenwerkingsovereenkomst ondertekend

Op de foto: Hans Donkervoet van Pensioenbij en Borgert Tegel van de Felixx.® groep bij de ondertekening van de samenwerkingsoverkomst. Hierdoor wordt het mogelijk dat vanaf september de Felixx.® groep haar relaties een totaaloplossing voor maatwerk in pensioencommunicatie gaat aanbieden.

De bedenkers van Pensioenbij hebben veel ervaring opgedaan in de corporate markt en zij hebben nu een betaalbare online oplossing bedacht waardoor deze voor elke werkgever bereikbaar wordt.

Felixx.-Biedt-nu-ook-totaaloplossing-1080x675

Unieke pensioencommunicatie

Met deze online applicatie vullen werkgevers op een unieke manier de zorgplicht in naar hun medewerkers. Door een duidelijke uitleg,  ontdaan van alle ingewikkelde pensioentermen, die direct is gekoppeld aan een persoonlijk inzicht, verhogen zij hiermee de waardering voor de pensioenregelingen bij de medewerkers.

Positieve totaalbeleving

De unieke formule maakt gebruik van kennis uit de neurowetenschap. Hierdoor ervaart de werknemer positieve prikkels door de gebruikte woordkeuze, iconen en visuele ondersteuning. De formule is doorgevoerd in alle uitingen opdat alles naadloos op elkaar aansluit. De totaaloplossing ondersteunt de planning van bijeenkomsten, één-op-één gesprekken en het creëren van een online website of interactieve presentaties met een slimme checklist en rekenpaneel.

Eerste relaties staan in de startblokken

Met enkele relaties heeft Felixx.® al afspraken gemaakt om in de eerste week van september van start te gaan. Voor iedere werkgever wordt een volledig op de medewerker gerichte website geïnitieerd als subdomein van de website van de Felixx.® groep.

Meer informatie volgt binnenkort. Wilt u meer weten na het lezen van dit bericht neem dan gerust contact met ons op. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor begeleiding via 035–698 27 10 of stuur een e-mail naar borgert@felixxpensioen.nl.

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert.tegel@felixxwerkt.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verder