Op zoek naar een proactieve arbodienst?

Op zoek naar een proactieve arbodienst?

Proactieve arbodienst

Graag laten wij u kennis maken met Felixx.® arbo. Wij vonden het niet prettig om altijd maar als ‘nummer’ behandeld te worden door onze arbodienst. Om deze reden hebben wij vijf jaar geleden speciaal voor onze eigen klanten een eigen gecertificeerde, landelijk opererende, proactieve arbodienst opgericht. Lees snel verder voor meer informatie.

Arbodienst

Re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers

Ons team van deskundige casemanagers, arbo-adviseurs en eigen bedrijfsartsen ondersteunt werkgevers en werknemers op het gebied van verzuimpreventie, -beheer, -begeleiding, veiligheid en re-integratie. Zo voldoet u als werkgever ruimschoots aan alle wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit de Wet verbetering poortwachter (Wvp) en de Arbowet. Kenmerkend is onze proactieve aanpak waarbij u onder andere een vast contactpersoon toegewezen krijgt en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Een snelle terugkeer naar de werkvloer na een periode van verzuim is het kerndoel van Felixx.® arbo. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het creëren van een gezonde organisatie met gemotiveerde werknemers.

Efficiënte verzuimbegeleiding  

Voor een efficiënte invulling van de verzuimbegeleiding worden eenvoudige, doelmatige procedures gehanteerd, vastgelegd in de verzuimapplicatie Felixx.® arbo. De werkgever kan de applicatie eenvoudig benaderen en is direct te koppelen aan diverse salarisadministratiepakketten. U geeft éénmalig een ziekte- of betermelding door en wij zorgen dat dit wordt geregistreerd in Felixx.® arbo en wordt gemeld bij de ziekteverzuimverzekeraar.

Scherpe offertes 35% onder het landelijk gemiddelde

Omdat wij Felixx.® arbo uitsluitend aan bestaande relaties aanbieden, kunnen wij zeer scherpe offertes verstrekken die vaak meer dan 35% onder het landelijk gemiddelde liggen. U kunt voor 2021 kiezen tussen onderstaande drie Felixx.® arbo-pakketten. Hier vindt u meer informatie over de Felixx.® arbo-pakketten.

  • Felixx.® arbo Basis: Alle werkzaamheden zijn op basis van verrichtingen ( 16,00 per werknemer per jaar exclusief btw).
  • Felixx.® arbo Uitgebreid: Inclusief twee weken casemanagement ( 42,60 per werknemer per jaar exclusief btw).
  • Felixx.® arbo Plus: Inclusief twee jaar casemanagement ( 85,10 per werknemer per jaar exclusief btw).

Is onze proactieve arbodienst iets voor uw organisatie?

Vul dan hier het contactformulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de vervolgstappen door te nemen. Uiteraard kunt u de pakketkeuze op een later moment nog wijzigen. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer 085-083 10 00 en via info@felixxgroep.nl.

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert.tegel@felixxwerkt.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verder