Online applicaties nu makkelijker toegankelijk

Online applicaties nu makkelijker toegankelijk

Op onze website is het tegenwoordig mogelijk om in te loggen onze drie online applicaties. Hieronder kunt u vinden wat de drie platformen voor u kunnen betekenen.

Online-applicaties-1080x575

Felixx.® arbo

Felixx.® arbo biedt u volledige ondersteuning in het geval van verzuim van uw medewerkers. Ten eerste beschikt de software over verzuimopvolging, agendabeheer, medische dossiers en interventies. Daarnaast voldoet u als werkgever direct aan de Wet Verbetering Poortwachter en bent op dit punt AVG proof. Felixx.® arbo is direct gekoppeld aan Felixx.® online.

Felixx.® online

In Felixx.® online staan alle werknemersverzekeringen overzichtelijk vermeld. Na onze implementatie hoeft u een personeelswijziging, ziekmelding of een andere gebeurtenis nog maar één keer in te voeren. Vervolgens worden de wijzigingen automatisch verwerkt en direct gecommuniceerd met de betrokken partijen. Veilig terwijl het u tegelijk veel kosten bespaart. Daarnaast is Felixx.® online direct gekoppeld aan zowel Felixx.® arbo als Felixx.® loon.

Felixx.® loon

Felixx.® loon is een speciaal ingerichte versie van de Nmbrs salarisadministratie software. Hierdoor nemen wij in combinatie met Felixx.® online en Felixx.® arbo u niet alleen de salaris- en verzuimadministratie uit handen, maar kunnen wij ook doorpakken op het gebied van employee benefits en HR gerelateerde zaken. Concluderend zorgen wij dat alles met betrekking tot het pensioen en andere employee benefits op medewerker niveau wordt vastgelegd en beheerd. Voor meer informatie over Felixx.® loon, klik hier.

Neem contact met ons op

Door middel van Felixx.® loon, Felixx.® online en Felixx.® arbo kunnen wij uw risicomanagement op maat inrichten. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over deze drie online applicaties. Mail naar sander@felixxgroep.nl of bel 035–698 27 10.

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert@felixxgroep.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verder