NIEUW! Pensioencommunicatie: Financieel inzicht voor uw werknemers

NIEUW! Pensioencommunicatie: Financieel inzicht voor uw werknemers

Na hard werken nadert de pensioendatum van uw werknemer. De werknemer ziet zichzelf al helemaal genieten van zijn of haar oude dag. Vlak voor de pensioendatum gaat de werknemer zich verdiepen in zijn of haar financiën en komt tot de conclusie dat zijn of haar financiële situatie het eigenlijk helemaal niet toelaat om te stoppen met werken. Een vervelende situatie wat u uw werknemers liever bespaart.

Wij hebben voor u en uw werknemers de oplossing gevonden! Gepersonaliseerde 1-op-1 gesprekken met één van onze adviseurs om op een leuke, eenvoudige en activerende manier inzicht te geven in de financiële situatie van de desbetreffende werknemer. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie: 1-op-1 gesprekken met uw werknemers

Wij laten u graag kennis maken met de gepersonaliseerde 1-op-1 gesprekken met één van onze adviseurs. Bent u nieuwsgierig geworden hoe zo’n 1-op-1 gesprek eruit ziet? Wij plannen graag kosteloos een eerste 1-op-1 gesprek met u als werkgever of HR-manager in!

Wat wij u en uw werknemers kunnen aanbieden met onze 1-op-1 gesprekken.

 • De adviseur neemt samen met de werknemer de inkomens- en pensioenregelingen door die u voor uw werknemers heeft geregeld.
 • In een halfuur tot een uur persoonlijk inzicht in de financiële situatie van de werknemer aan de hand van een gepersonaliseerde checklist en/of een financieel rekenpaneel.
 • Inzicht in verschillende, belangrijke momenten in het leven van de werknemer. Denk hierbij aan in- en uitdiensttredingen, bijna met pensioen en voorsorteren op een vast of variabel pensioen (15 jaar voor de pensioendatum).
 • Komt de werknemer geld voor straks tekort? De adviseur kijkt samen met de werknemer naar de mogelijkheden om dit op te lossen.
 • Wil de werknemer eerder stoppen met werken? Of juist liever langer doorwerken? Wij geven de werknemer een indicatie wat de invloed hiervan kan zijn op het geld voor straks.
 • Het verslag wordt direct na het 1-op-1 gesprek naar het e-mailadres van de werknemer gemaild. Zo kan de werknemer het verslag op een later moment nogmaals teruglezen en eventueel keuzes maken.

Felixx.® pensioencommunicatie-pakket

Wie bieden de 1-op-1 gesprekken aan in het onderstaande Felixx.® pensioencommunicatie-pakket. Uiteraard is het ook mogelijk om de 1-op-1 gesprekken los van een abonnement in te plannen. In dit geval vervalt wel de 25% korting.

 • Inrichting van uw eigen online startpunt en 24/7 toegang voor uw werknemers met duidelijke uitleg over de inkomens- en pensioenregelingen die u voor uw werknemers heeft geregeld.
 • Jaarlijks één werknemerspresentatie op maat gemaakt (inclusief digitale uitnodiging, opvolging en evaluatie).
 • Mogelijkheid tot het inladen van persoonlijke gegevens.
 • Jaarlijkse update van actuele bedragen en jaarcijfers.
 • 25% korting op een extra werknemerspresentatie ( 280,50 inclusief korting), een basis 1-op-1 gesprek ( 105,19 inclusief korting) en een uitgebreid 1-op-1 gesprek ( 210,38 inclusief korting) met uw werknemers.

Met de bovenstaande dienstverlening wordt u volledig ontzorgd op het gebied van pensioencommunicatie en voldoet u elk jaar aan uw zorgplicht als werkgever. Abonnementsprijs: 129,17 per maand exclusief btw.

Heeft u interesse?

Vindt u de 1-op-1 gesprekken een mooie toevoeging aan de pensioencommunicatie richting uw werknemers? Of bent u geïnteresseerd in meer informatie over het Felixx.® pensioencommunicatie-pakket? Neem dan contact met ons op via info@felixxgroep.nl. U kunt ons ook bereiken op ons algemene telefoonnummer 085-083 10 00. Wij zijn u graag van dienst.

Robin Wulfers

Pensioenadviseur
robin.wulfers@felixxwerkt.nl

Robin heeft de studie Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Na het afronden van deze studie... Lees verder