Mark Duijtshoff van MADE Marketing aan het woord…

Mark Duijtshoff van MADE Marketing aan het woord…

Wij gingen op bezoek bij MADE Marketing en spraken met Mark Duijtshoff over onze dienstverlening en over Felixx.® loon. MADE Marketing is inmiddels alweer één jaar klant bij ons.

Kunt u zichzelf allereerst even voorstellen?

Mark: “Mijn naam is Mark Duijtshoff en ik ben samen met Mickey Brouwer eigenaar van MADE Marketing.”

Kunt u iets meer over MADE Marketing vertellen?

Mark: “MADE Marketing is een online marketingspecialist uit Haarlem met als speerpunt: toegankelijke communicatie. Wij helpen bedrijven bij het bepalen van de online strategie, de technische implementatie en de optimalisatie van de online marketing (van Google Ads tot social media en van SEO tot affiliate marketing). Wij vinden het belangrijk dat wij onderdeel zijn van het proces waar de klant in zit en werken hierbij met de volgende drie pijlers.

  • 1. Strategie
  • 2. Development
  • 3. Marketing

Wanneer wij een vraag krijgen om een product, dienst of idee te vertalen naar een online strategie, gaat ons team allereerst aan de slag met de doelgroep en de doelen van deze online strategie. Vervolgens ontwikkelen wij de online omgeving (bijvoorbeeld een website) van waaruit wij aan de slag gaan met de online marketing. Denk hierbij aan het opzetten en optimaliseren van online campagnes en het verbeteren van de vindbaarheid op Google. Heeft u hulp nodig bij uw online strategie, uw website of online marketing? Neem dan contact op met Mark via www.mademarketing.nl.”

Van welke dienstverlening van Felixx.® maakt u gebruik?

Mark: “Wij maken gebruik van de gehele dienstverlening van Felixx.®, ook wel Felixx.® zorgeloos genoemd. Felixx.® zorgeloos is een combinatie van Felixx.® loon, Felixx.® online en Felixx.® arbo. Deze dienstverleningen zijn nauw met elkaar verbonden. Wanneer er een wijziging in ons werknemersbestand plaatsvindt, dan hoeven wij deze maar één keer door te geven via het portaal van Felixx.® loon. Vervolgens wordt deze melding automatisch doorgestuurd. Het Felixx.® online-team zorgt er vervolgens voor dat de wijziging gecontroleerd wordt en naar de desbetreffende verzekeraars wordt gestuurd. Wij zijn dus volledig klant bij Felixx.® van pensioen tot salarisadministratie.”

Waarom heeft u voor Felixx.® zorgeloos gekozen?

Mark: “Er schieten mij nu direct drie woorden binnen: gemak, efficiëntie en expertise. In het verleden hadden wij onze salarisadministratie ondergebracht bij een payroll-bedrijf. Onze werknemers waren niet direct bij ons in dienst en wij hoefden daardoor geen administratieve en personeelszaken af te handelen. Toch werd het voor ons, als groeiend bedrijf, steeds interessanter om zelf personeel aan te nemen. Bij het aannemen van personeel konden wij er voor kiezen om één extra fte aan te nemen voor alle administratieve en personeelszaken of om dit uit te besteden. Wij kozen er voor om dit uit te besteden aan Felixx.®. Juist omdat wij niet de kennis en expertise hebben op het gebied van pensioenen en alle andere personeelsverzekeringen.

Verder zorgt de dienstverlening van Felixx.® zorgeloos voor gemak. Alles wordt uit ons handen genomen en wordt vervolgens geregeld. Zo hoeven wij ons geen zorgen te maken over waar wij welke personeelsverzekeringen hebben lopen of aan welke partijen wij een personeelswijziging moeten doorgeven. Ook op het gebied van pensioenen zijn wij heel erg geholpen. Alle pensioenlasten zijn door Felixx.® in kaart gebracht terwijl wij uiteindelijk zelf de pensioenregeling die het beste bij ons bedrijf past konden kiezen.”

Kunt u wat meer vertellen over onze dienstverlening en hoe u deze ervaart?

Mark: “Wij zijn ontzettend positief over de dienstverlening van Felixx.®. Wij worden compleet ontzorgd en alle informatie wordt aangereikt op het moment dat wij de informatie nodig hebben. Daarnaast kunnen wij nog altijd onze eigen keuzes maken. Bijvoorbeeld welke pensioenregeling wij willen hanteren. Met het advies en de informatie van Felixx.® kunnen wij een weloverwogen beslissing maken die bij ons past. Ook vinden wij het fijn dat wij weten waar wij aan toe zijn. Felixx.® werkt snel en transparant en niet te vergeten servicegericht.”

Bedankt voor dit mooie compliment. Wat vindt u van onze dienstverlening die hoort bij onze salarisadministratie-applicatie Felixx.® loon?

Mark: “Wij zijn ontzettend tevreden! Wij hebben veel contact met Mylène over onder andere nieuw personeel en aanpassingen in arbeidscontracten. Zij helpt ons altijd erg goed. Voornamelijk onze werknemers maken gebruik van de salarisadministratie-applicatie Felixx.® loon. Bijvoorbeeld om ziekmeldingen te registreren of om verlofdagen aan te vragen. Verlofdagen worden automatisch bijgehouden in de app en daarnaast kunnen de werknemers hun loonstroken gemakkelijk inzien en downloaden.

Doordat onze werknemers gebruik maken van de applicatie worden personeelswijzigingen in één keer vastgelegd. Vanuit Felixx.® loon worden de wijzigingen doorgeven aan de betrokken partijen, zoals de verzekeraar, de arbodienst, de pensioenuitvoerder en de Belastingdienst.”

Hoe zou u onze dienstverlening kunnen beschrijven?

Mark: “Felixx.® loon is een servicegerichte dienstverlening rondom het uit handen nemen van de salarisadministratie van de klant. Alles wat in de applicatie wordt ingevoerd, wordt eerst gecontroleerd, verwerkt en vervolgens naar de betrokken partijen doorgestuurd. Wij geven éénmalig in Felixx.® loon door dat er een nieuwe werknemer in dienst is getreden en verder hebben wij er geen omkijken meer naar. Wij hoeven gelukkig niet meerdere keren in te loggen in verschillende portalen van de verzekeraar, de arbodienst of de pensioenuitvoerder om de werknemer aan te melden. Felixx.® zorgt er op een efficiënte wijze voor dat onze administratie altijd op orde is.

Wanneer je als bedrijf volledig ontzorgd wilt worden dan ben je bij Felixx.® aan het juiste adres. Felixx.® ontzorgt volledig op het gebied van salarisadministratie en andere hr-vraagstukken, waardoor je zelf meer tijd overhoudt voor andere zaken. Daarnaast is alles altijd super netjes geregeld en verklein je de kans op het maken van fouten.”

Maaike Hageman

Commercieel projectmedewerkster
maaike@felixxgroep.nl

Maaike heeft de studie Commerciële Economie, afstudeerrichting Sportmarketing, aan de Johan Cruyff Academy afgerond. Lees verder