Felixx.® voorziet thuiswerkers van zonnepanelen

Felixx.® voorziet thuiswerkers van zonnepanelen

Felixx.® werk & inkomen gaat met de Groene Werkkostenregeling (WKR) van enie.nl haar eigen werknemers duurzaam ondersteunen bij het installeren van zonnepanelen en/of een laadpaal voor elektrische auto’s. Zo helpen wij onze werknemers om de verhoogde energiekosten door thuiswerken terug te brengen en werken wij verder aan onze duurzaamheidsambities, ook buiten ons kantoor in Lisse. In het onderstaande artikel leggen wij de Groene WKR uit en nodigen wij u uit voor onze live webinar op 2 maart of 4 maart (15:00 uur).

De Groene WKR

Door gebruik te maken van de Groene WKR huren de werknemers van Felixx.® zonnepanelen en/of een laadpaal voor elektrische auto’s. De kosten worden betaald via hun salarisstrook. Zo profiteren zij van een belastingvoordeel dat voortkomt uit de Werkkostenregeling van de werkgever en besparen zij aanzienlijk op energiekosten.

Er wordt binnen deze groene regeling gebruikt gemaakt van een deel van de zogenoemde ‘vrije ruimte’ die vaak onbenut blijft. Wanneer de vrije ruimte wel volledig is benut, zijn er diverse mogelijkheden om de zonnepanelen en/of laadpaal te betalen via de salarisstrook. Wij bieden zo een bijzonder aantrekkelijke, extra arbeidsvoorwaarde aan onze werknemers. Benieuwd hoe dit precies in z’n werk gaat? Bekijk het bovenstaande filmpje.

Borgert Tegel (directeur): “Als werkgever vind ik het belangrijk om te investeren in duurzaamheid en zo ook de arbeidsvoorwaarden van mijn personeel te optimaliseren.”

Gratis en volledig verzorgd

enie.nl neemt al het werk kosteloos uit handen. Felixx.® betaalt niets voor de dienstverlening van enie.nl en geniet zelf een besparing op de sociale verzekeringspremies. Al met al een duurzame en budgetneutrale oplossing voor werknemer en werkgever. Meer informatie over de Groene WKR vindt u hier.

Ronald van Baardwijk (werknemer): “Ik was al langer op zoek naar een oplossing om mijn huis te verduurzamen. Deze mogelijkheid kwam voorbij zonder dat ik daarbij een investering hoefde te doen. Door de betaling via mijn salarisstrook profiteer ik nu van de voordelen van de Groene WKR en biedt enie.nl mij de mogelijkheid na tien jaar de zonnepanelen voordelig over te nemen.”

Live webinar: Groene WKR op 2 maart en 4 maart

Samen met enie.nl bieden wij, in combinatie met onze salarisadministratie-applicatie Felixx.® loon, de Groene WKR aan. Heeft u interesse om uw werknemers deze extra arbeidsvoorwaarde aan te bieden? Meld u dan aan voor onze live webinar. In deze live webinar maakt u kennis met de Groene WKR en met enie.nl.

  • Wanneer: Dinsdag 2 maart 2021 OF donderdag 4 maart 2021
  • Tijdstip: 15:00 uur
  • Duur: 1 uur
  • Sprekers: Borgert Tegel en Rens Hendriks (enie.nl)
  • Onderwerp: De Groene WKR met Felixx.® loon

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert@felixxgroep.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verderBent u al bekend met ons salarisadministratiepakket?

Felixx.® loon is een speciaal ingerichte versie van de salarisadministratie-applicatie van Nmbrs. U blijft met Felixx.® loon zelf in controle, terwijl u meer tijd over heeft voor de ontwikkeling van uw nieuwe en bestaande werknemers. Dat voor maar  5,31 per werknemer per maand!