Bied uw werknemers een COVID-sneltest aan

Bied uw werknemers een COVID-sneltest aan

De afgelopen weken hebben wij veel vragen gekregen over het aanbieden van COVID-sneltesten. Via Stichting ArtsenLaboratorium en Trombosedienst (SALT) kunt u uw werknemers een COVID-sneltest aanbieden. U heeft drie verschillende mogelijkheden. In dit bericht vindt u hierover meer informatie.

Coronawet

Stichting ArtsenLaboratorium en Trombosedienst

SALT is ISO-geaccrediteerd en in 1955 opgericht door een grote regionale zorgverzekeraar en verschillende huisartsen. De COVID-sneltesten van SALT zijn gevalideerd in verschillende internationale studies, waaronder in een internationale studie van de Wereldhandelsorganisatie (WHO). Binnen uiterlijk een half uur heeft uw werknemer de uitslag. In 96,8% van de gevallen geeft de sneltest de juiste uitslag. Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met SALT. U kunt vragen naar Diana van der Lee via het telefoonnummer: 06-18 73 11 78.

Optie 1: Koop vouchers voor uw werknemers

  • 1. Neem rechtstreeks contact op via: werkgeverscovid@salt.nl. U ontvangt een link om uw bedrijfsgegevens in te vullen.
  • 2. Eén voucher geeft recht op vijf COVID-sneltesten. Kosten: 65,00 inclusief btw per sneltest. U ontvangt een factuur voor het aantal vouchers dat u wilt kopen.
  • 3. Na de betaling ontvangt u de vouchers per e-mail. Deze kunt u aan uw werknemers verstrekken. Zij kunnen vervolgens op de website van SALT een sneltest inplannen bij de snelteststraat in Zaandam of Purmerend. De adresgegevens vindt u hieronder.
  • 4. De vouchers hebben een unieke code die slechts één keer gebruikt kan worden.

Optie 2: Laat uw werknemers het zelf regelen

Als u zelf geen vouchers vooraf wenst te kopen, kunnen uw werknemers ook zelf hier digitaal een afspraak inplannen bij de snelteststraat in Zaandam of Purmerend. De adresgegevens vindt u hieronder. Uw werknemer dient wel zelf te betalen voor de sneltest. Kosten: 65,00 inclusief btw (alleen pinnen is mogelijk).

Optie 3: Voer zelf de COVID-sneltest uit

U kunt er ook voor kiezen om de COVID-sneltest zelf uit te laten voeren door iemand met een verpleegkundige/medische achtergrond. De sneltesten kunt u bij SALT kopen. De minimale afname is 25 stuks (kosten: 453,75 inclusief btw per sneltest). U kunt rechtstreeks contact opnemen via: werkgeverscovid@salt.nl om de sneltesten te bestellen.

Adressen snelteststraten

Snelteststraat Purmerend
Binnenzeestraat 10
1446 AB Purmerend

Snelteststraat Zaandam
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Borgert Tegel

Pensioenadviseur
borgert.tegel@felixxwerkt.nl

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie... Lees verder