Nieuw salarisadministratie-portaal

Uw salarisadministratie altijd op orde.

Nieuw salarisadministratie-portaal Felixx.® loon

Sinds 1 juni 2021 is salarisadministratiekantoor CENT Lonen onderdeel van Felixx.® werk & inkomen. Vorige maand hebben wij bekend gemaakt de krachten te bundelen en gezamenlijk verder te gaan onder de naam Felixx.® loon. Hierdoor kunnen wij niet alleen onze service en dienstverlening verbeteren, maar ook uitbreiden. Zo zijn wij u nog beter van dienst.

Wat gaat er veranderen?

 • De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om uw salarisadministratie over te hevelen naar ons nieuwe salarisadministratie-portaal. Het internetadres (felixx.nmbrs.nl), waar u op dit moment nog naar toe gaat om in te loggen in uw salarisadministratie-portaal, komt te vervallen en wordt per 1 januari 2022 gewijzigd in felixxloon.nmbrs.nl. U kunt vanaf dat moment inloggen door op de button Inloggen (rechts bovenin) te klikken. Kies vervolgens voor Felixx.® loon.
 • Maken uw werknemers gebruik van de Employee Self Service (ESS) applicatie van Felixx.® loon? Dan kan de jaaropgave van 2021 in ons oude salarisadministratie-portaal worden gedownload. Mutaties worden vanaf 1 januari 2022 niet meer verwerkt in dit portaal. Om deze reden dienen uw werknemers in te loggen met het nieuwe internetadres: felixxloon.nmbrs.nl. De loonstroken in 2022 kunnen in het nieuwe salarisadministratie-portaal worden gedownload. In deze handleiding wordt stapsgewijs uitgelegd hoe uw werknemers kunnen inloggen. Deel deze handleiding gerust met uw werknemers.
 • Het salarisadministratiekantoor van Felixx.® loon is gevestigd in Haarlem aan de Hendrik Figeeweg 1-V (postcode: 2031 BJ) en is bereikbaar op het telefoonnummer: 023-531 80 00.

Nieuwjaarscadeau: Thuiswerkovereenkomst

Wij bieden u graag een nieuwjaarscadeau aan! Hieronder kunt u een gratis voorbeeld van een thuiswerkovereenkomst in MS Word downloaden. Hier kunt u direct zelf mee aan de slag. Heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar een volledig gepersonaliseerde thuiswerkovereenkomst? Stel deze dan samen met onze arbeidsjuristen op. U ontvangt nu 40% korting op een gepersonaliseerde thuiswerkovereenkomst.

 

Met vriendelijke groet,

Felixx.® werk & inkomen

Thuiswerkovereenkomst downloaden

  Voor- en achternaam*

  Mobiele nummer*

  E-mailadres*

  Contact Icon
  schuine-balk-boven-footer