Veelgestelde vragen over de samenwerking tussen You Sure en Felixx.® werk & inkomen

Wij begrijpen dat u naar aanleiding van de ontvangen brief of e-mail nog een aantal vragen heeft. Daarom hebben onze collega’s van Felixx.® werk & inkomen alvast antwoord gegeven op een aantal vragen.

Over Felixx.® werk & inkomen

Wie zijn jullie?

Felixx.® werk & inkomen bestaat uit een team van professionals die u als werkgever volledig ontzorgen op het gebied van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

 

Wij zijn onderdeel van You Sure en daar zijn we trots op. Hierdoor kunnen wij u namelijk ook ontzorgen op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

Wat doen jullie?

Wij brengen de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, HR-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen en salarisadministratie samen om zo compleet het werk en de zorgen voor u uit handen te nemen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de continuïteit van uw bedrijf en andere risico’s in de leefbare (werk)omgeving. Van het adviseren en beheren van een pensioenregeling tot het geven van een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling en van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement: Felixx.® werk & inkomen biedt uitkomst.

Over uw ontvangen e-mail of brief

Waarom heb ik een brief of e-mail ontvangen?

U wordt op het gebied van uw pensioen en overige verzekerbare arbeidsvoorwaarden ontzorgd door You Sure. U ontvangt deze brief of e-mail omdat wij u willen informeren over de samenwerking tussen You Sure en Felixx.® werk & inkomen.

Wat betekent dit voor mij?

De dienstverlening zoals u gewend bent verandert niet. Daar waar mogelijk en gewenst voegen we dienstverlening toe, zoals loonadministratie en arbodienstverlening.

 

Het voordeel is dat Felixx.® werk & inkomen op personeelsgebied veel aanvullende mogelijkheden biedt die praktisch gezien makkelijk geïntegreerd kunnen worden en direct toegevoegde waarde opleveren. Zo kan uw salarisadministratie-portaal aan het portaal van de pro-actieve arbodienst van Felixx.® werk & inkomen worden gekoppeld. Daarnaast kunnen wij ook uw salarisadministratie-portaal koppelen aan Felixx.® online. In dit portaal staan alle personeelsverzekeringen die u heeft geregeld voor uw werknemers. Denk hierbij aan een collectieve pensioenregeling of een ziekteverzuimverzekering. Daarnaast hebben wij ons salarisadministratie-team uitgebreid met een aantal specialisten, waardoor u nog sneller en nog beter geholpen kunt worden.

Gaat jullie kantoor verhuizen?

Ons kantoor verhuist niet. Wij blijven u van dienst vanuit Lisse.

Welke gegevens hebben jullie van mij?

Wij beheren uw pensioenregeling en overige verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Om dit goed te kunnen doen, hebben wij de gegevens van uw bedrijf én van uw medewerkers die hiervoor nodig zijn in onze administratie opgenomen.

Moet ik hiermee akkoord gaan?

Het is niet verplicht om akkoord te gaan met het overvoeren van uw gegevens.

 

Let op: er zitten wel consequenties aan als u uw gegevens niet wilt laten overvoeren.

Wat zijn de consequenties als ik bezwaar maak?

Als u bezwaar maakt, kunnen wij u niet langer ontzorgen in het advies en beheer van uw pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden. Dan bent u genoodzaakt om een andere tussenpersoon te zoeken voor uw inkomens- en pensioenproducten.

Over uw verzekeringen

Wie wordt mijn contactpersoon?

De bij u bekende contactpersonen blijven u samen met onze andere specialisten ook in de toekomst graag van dienst. Het kan dus voorkomen dat u iemand anders aan de telefoon krijgt wanneer u ons belt.

Moet ik mijn premie voortaan naar een ander rekeningnummer overmaken?

De premie betaalt u rechtstreeks aan de verzekeraar óf aan You Sure. Het rekeningnummer verandert niet.

Wat betekent dit voor mijn verzekeringspremie, -voorwaarden en -dekkingen?

Uw pensioenregeling en inkomensverzekeringen blijven lopen via You Sure. Uw verzekeringen veranderen niet. De samenwerking met Felixx.® werk & inkomen heeft geen gevolgen voor uw verzekeringspremie-, voorwaarden en –dekkingen.

Waar kan ik mijn mutaties doorgeven?

U kunt uw mutaties vooralsnog op de gebruikelijke en de bij u bekende wijze blijven doorgeven. Op een later moment wordt u geïnformeerd over eventuele praktische wijzigingen.

Contact

Hoe kan ik jullie bereiken?

U kunt ons op onderstaande manieren bereiken.

 

Adres:
2e Poellaan 10a
2161 CJ Lisse

 

Telefoonnummer:
085-083 10 00

 

E-mailadres:
info@felixxgroep.nl

Ik heb nog een vraag

Heeft u na het lezen van deze veelgestelde vragen toch nog een vraag? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Neem contact op

    Voor- en achternaam*

    Mobiele nummer*

    E-mailadres*

    Bericht*

    Contact Icon